Succesverhalen

Alles wat je aandacht geeft groeit

Teije (17 jaar)

“In het jaar dat ik op De Huppe heb gezeten, heb ik mij daar enorm welkom gevoeld. Ik ben daar gekomen met een groot energie gebrek vanuit een burn-out en ben bijna volledig hersteld weer weg gegaan. In die tijd heb ik een vijver aangelegd samen met een andere deelnemer. Deze vijver wordt nu nog steeds verzorgd. Ook was dit een mooi project om van te leren, om het mee te maken en om op terug te kijken. Nu werk ik bij een hovenier in Bathmen waar we vanuit De Huppe naar toe gewerkt hebben. Ik kom nog graag terug naar de huppe om weer bij te praten en om alles weer te zien.”

DEF7A57A-B782-4E8E-B709-066D698FBC1A

Britt (16 jaar)

“Ik kwam bij De Huppe als een meisje dat helemaal in de knoop zat met zichzelf. Ik  was er van overtuigd dat ik zoiets als de Huppe niet nodig zou zijn. Vanaf moment één was iedereen heel open en verwelkomend. Ik voelde me daar erg prettig bij. Hoe langer ik bij De Huppe was hoe meer ik open bloeide. De aandacht en hulp van de begeleiders was heel prettig. Door die hulp ben ik van niet naar school durven naar vijf dagen in de week naar school. Ik ben ze daar nog steeds heel dankbaar voor.”

Mike (22 jaar)

“Omdat niemand op school in mij geloofde en ze op De Huppe wel mijn kansen en mogelijkheden zagen heb ik op mijn eigen tempo een diploma kunnen behalen.”

diploma uitreiking