Mooie start

Sinds het voorjaar van 2015 heeft De Huppe ook een prachtige Pluktuin. Hier kweken wij op biologische wijze een grote variatie aan bloemen en kruiden. Dit betekent dat wij geen kunstmest en chemische middelen gebruiken. Deelnemers van het leerwerkbedrijf helpen waar mogelijk met verschillende werkzaamheden.

Zelf plukken

In de zomermaanden kunt u zelf naar hartenlust uw bloemen plukken en een boeket samenstellen in onze Pluktuin. U kunt kiezen uit een grote variatie aan bloemen. Bekende soorten als zonnebloemen en dahlia's, maar ook veel soorten die u niet zo snel in een bloemenwinkel tegen zult komen. Zoals heerlijk geurende lathyrus of felgekleurde zinnia's, reusachtige artisjokken of piepkleine viooltjes.

Daarnaast hebben we ook verschillende eetbare bloemen en kruiden. Mooi en lekker in een salade, als decoratie op een taart, in een drankje. Of maakt u eens een heerlijke kruiden- of bloemenboter.....

Wat heerlijk om in het zonnetje te lopen of te zitten tussen al die prachtige bloemen, kleuren en geuren. Wat een genot!