Kaasboerderij


Ambachtelijk bereid
Onze boerenkaas wordt op een ambachtelijke wijze gemaakt in onze kaasboerderij. Wij gebruiken voor het kaasmaken dagverse melk, rechtstreeks van de koeien van boer en broer Harold van Vilsteren. De koeien lopen de hele dag in de weilanden rond de boerderij. De gehele productie van koe tot kaas is in eigen handen en dat proef je!

Boerenkaas is bereidt van zogenaamde ‘rauwe’melk. Melk die verder geen enkele behandeling heeft ondergaan. Juist dàt maakt, samen met de ambachtelijke bereiding, de smaak van boerenkaas zo rijk, krachtig en uniek.


Ruim assortiment
In onze Landwinkel bieden wij u een breed assortiment boerenkaas aan. Van jonge kaas, jong belegen, belegen, extra belegen, oude kaas en overjarige. 

Of heerlijke kruidenkazen zoals fenegriek, mosterd, Italiaanse kruiden, kruidnagel, brandnetel, pikante of bieslook. Proef ook eens onze mosterdkaas bereid met Zwolse mosterd van de Wijndragers of van onze eigen receptuur de peper of ui, paprika, knoflook kaas.

 

Kom proeven!