Skip to content

Altijd wat te beleven

In de lente en zomer kunt u bij Koffie& Thee Schenkerij De Huppe heerlijk buiten zitten en genieten van een lekker vers kopje EchtKoffie of thee met appelgebak of een boerenijsje. Ook kunt u lekker rondstruinen in onze Landwinkel of bij Hout & Zo. Op boerderij De Huppe is het altijd gezellig en hoeft u zich niet te haasten. Er valt veel te beleven, er zijn dieren, enkele speeltoestellen en in de Pluktuin kunt u zelf uw boeket samenstellen.

Verschillende werkzaamheden in de Schenkerij en Landwinkel wordt daar waar mogelijk samen met de deelnemers van het Leerwerkbedrijf en de Zorgboerderij gedaan.

Buurtschap IJsselzone

De Huppe ligt in Buurtschap IJsselzone, een plattelandsgebied tussen Zwolle en IJssel. De stroom is ongeveer 700 hectare groot en vormt een oase van rust, te midden van de hectiek van de stad. De uiterwaarden is op veel plaatsen nog ongerept rivierlandschap. Door het overstromen van het gebied profiteren veel speciale plant- en diersoorten hiervan.

Onderneem eens een ontdekkingstocht naar De Huppe zodat u zelf de rust en de gezelligheid kunt beleven van de boerderij en kunt genieten van de unieke natuur om ons heen.

Scroll To Top