Tot de voorjaarsvakantie 2021 is "De Silo" voor bezoekers gesloten. Dit omdat wij de veiligheid van onze medewerkers en deelnemers anders niet goed kunnen waarborgen. Deze maatregel blijft in ieder geval van kracht zolang de coronamaatregelen van kracht zijn. De winkel blijft gewoon open. voor een coffee to go kunt u daar terecht.

Voorheen was deze silo een mestsilo. Deze is omgebouwd tot een sfeervolle locatie en vanaf maart 2020 te huur voor vergaderingen en workshops en dé plek voor een kop koffie of thee met onze zelfgemaakte koeken.

Van woensdag tot en met zaterdag tussen 11 uur en 17 uur is er mogelijkheid voor koffie, gebak en een kleine lunch. hierbij gebruiken we zoveel mogelijk producten van biologische herkomst, uit onze eigen winkel of van lokale ondernemers.

Buiten de horeca openingen zijn vergaderingen en workshops mogelijk, zo ook tijdens de avonden. De ruimte kan ''kaal'' gehuurd worden waarbij u verder zichzelf voorziet, of wij verzorgen voor u de catering op maat. Van een kop koffie met wat lekkers tot een lunchbuffet, hightea, of volledige verzorging tijdens uw vergadering, behoren tot de mogelijkheden. Wilt u uw gasten in de watten leggen of komt u met een grotere groep dan wij zelf kunnen verzorgen? Dan zoeken wij voor u de samenwerking op met Partyservice Stern (www.sternpartyservice.nl). Zij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van de catering voor grote groepen of kunnen zorgen voor meer luxe, dit kan uiteraard ook voor een kleinere groep.

Bel ons voor meer informatie over de mogelijkheden en voor reserveringen!

Verschillende werkzaamheden in de Schenkerij en Landwinkel worden, daar waar mogelijk samen met de deelnemers van het Leerwerkbedrijf en de Zorgboerderij gedaan.

Op boerderij De Huppe is het altijd gezellig en hoeft u zich niet te haasten.

 

Onderneem eens een ontdekkingstocht naar De Huppe zodat u zelf de rust en de gezelligheid kunt beleven van de boerderij en kunt genieten van de unieke natuur om ons heen.