Sloan met die Klompe

 

Geniet u ook zo van het platteland? Kom dan boeren golfen langs de koeien en paarden, door de koeienvlaaien en modder, over schrik- en prikkeldraad, kortom genieten! Het is een erg leuke activiteit om met vrienden te doen of je klas. Boerengolf is mogelijk v.a. 4 personen. De kosten voor boerengolf zijn €5,- p.p. Dus wilt u ook genieten van ons stukje platteland? Kom gerust langs en ‘sloan met die klompe’.

Klootschieten

 

Lekker klootschieten over hobbelige paden, langs de weg en over de dijk waar je een prachtig uitzicht hebt. Bij ons is het mogelijk! Het is een erg leuke activiteit om met vrienden te doen of je klas. Klootschieten is mogelijk v.a. 4 personen. De kosten voor klootschieten bedraagd €5,- p.p. Komt u ook genieten van deze gezellige activiteit op onze boerderij, met na afloop misschien een kopje koffie met appelgebak? Kom gerust langs!

Wat is Landwinkel?
Ongeveer 100 boerderijwinkels mogen zich Landwinkel noemen en daar komen er ieder jaar enkele bij. Landwinkel is een coöperatie van samenwerkende boeren met een boerderijwinkel. Daar heeft u ook voordeel van! Door samen te werken vindt u in uw Landwinkel uw eigen streekproducten, maar ook eerlijke en heerlijke producten uit andere regio's. Uw boodschappen doen bij een Landwinkel is een beleving! Een pure beleving, wel te verstaan.