Hout & Zo


Een mooi initiatief
Hout & Zo is opgezet in april 2014 door twee bevlogen initiatiefnemers Wilma van Vilsteren van leerwerkbedrijf en zorgboerderij, De Huppe en Pieter Bas Veen van zorginstelling voor ambulante dienstverlening, ZeS op maat.


Steigerhouten producten en cadeauartikelen
Hout & Zo maakt en verkoopt steigerhouten producten zoals tafels, banken, kasten, bedden en plantenbakken. Deze producten worden na uw bestelling met de hand op maat voor u gemaakt. Wanneer de producten op voorraad zijn, kan het product de dag na de bestelling in de winkel van Hout & Zo worden opgehaald. Anders bedraagt de levertijd 4 tot 6 weken.

Daarnaast verkoopt Hout & Zo ook cadeauartikelen gemaakt door deelnemers van de Huppe, pannenlappen, kaarsenstandaards en schilderijen.

Het personeel in de winkel bestaat uit deelnemers en begeleiders van De Huppe.

De winkel biedt ook stagemogelijkheden voor MBO (SPW) en HBO (SPH) opleidingen, waar stagiaires de mogelijkheid krijgen om deelnemers te begeleiden.

 

Hout & Zo is gevestigd in de oude Koeienstal van De Huppe.

 

Wat is Landwinkel?
Ongeveer 100 boerderijwinkels mogen zich Landwinkel noemen en daar komen er ieder jaar enkele bij. Landwinkel is een coöperatie van samenwerkende boeren met een boerderijwinkel. Daar heeft u ook voordeel van! Door samen te werken vindt u in uw Landwinkel uw eigen streekproducten, maar ook eerlijke en heerlijke producten uit andere regio's. Uw boodschappen doen bij een Landwinkel is een beleving! Een pure beleving, wel te verstaan.